Saturday, July 2, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Assalamualaikum kum kum……(aq bru tgk citer antu kum kum) hehehe….

mempersembahkan header yg xasing lgi!!!!

tis is abg Ben my xtraordinary belogger ;D

Korang bgn pg2 nak solat subuh, pas solat korg pun berdoa utk oh! Mak ku tersayang oh! Abahku tersayang…oh! Cekgu2 ku ter terima kaseh lah sbab ajaq saya noh… oh! Org2 yg tersayang…pas 2 tibe2 korg rase korg ni super xtraordinary person,jeng! Jeng! Jeng!.... pe korg nak wat pas 2????? Jeng! Jeng! Jeng! lagi….

nak join gak??? kelik molek sini yer... ;D

10 comments:

  1. yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nieeeeeeeeeee!! nak gegarkan blog julai 2011, selamat berkenalan.. :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  2. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete
  3. Selamat berhujung minggu.datang berkunjung dari segmen gegar blog julai 2011, salam persahabatan dari harrazdani.kalau sudi silalah berkunjung ke harrazdani yer…;)

    http://harrazdani.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  4. JOM!gegar!...nie pun dah terasa gegarannye....

    ReplyDelete
  5. gegar sini dari segment gegar blog julai...
    nanti jemput2 lah gegar blog saya pulak ye..

    ReplyDelete
  6. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  7. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  8. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  9. 58th follower datang singgah sini =)

    jom lawat Sarang Jerung:
    Sarang Jerung

    dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
    Sarang Jerung on

    Facebook


    kalau nak menang duit tunai jom la join contest top referal bernilai rm150 ni:
    contest mudah di Sarang Jerung

    ReplyDelete