Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


Assalamualaikum sumer...
aq terbaca segmen ni smlm, n mlm ni aq mnjoinkan diri la...weee~~~~
de byk blog yg aq ske wt blogwalking time2 on9 ni, tp blog wjib aq usha2 ni la dye,
tadaaa..tadaa..tadaa..tadaaa...tadaaaaa...5 je sbb ni segmen 5 blog pilihan ati, =)


naper Ben Ashaari??? sebab aq aggp die ni otai blogger n alwayz up 2 date :D



naper Adha??? sbb dye ni la yg wt aq rs aq pun nk wt blog gak, my little brother :D



naper Laily??? sbb aq sker giler header ni ;D



naper Hairie??? sebab blog dye ni byk info2 yg aq rase cam best ;D


naper Aslann??? sebab dak ni sempoi giler tlis kt belog dye,tergelak2 aq bace,hahaha...my schoolmate ;D

de lagi aq nk promote belog2 yg aq suke tpi t jd blog ke-6,7,8,9 & 100,huhu....
nk join x segmen ni??? click kt sini je, ;D
jika masih ade mase...hehe...

15 comments:

  1. fyna singgah dari segmen abg ben...


    jom singgah n follow belog fyna.
    http://inibelogfyna.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete
  2. aucakk salam singgah dri blog BA.tgk blog pilihan hati :)

    ReplyDelete
  3. No 26 datang singgat dari blog MTT...dan dari segmen BA..:)

    Miss Nadya

    ReplyDelete
  4. Datang terjah (:

    Selamat berkenalan.

    ReplyDelete
  5. salam kenal....singgah dari blog bro ben nak usha blog pilihan hati anda...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ninie singgah blog kamu :)

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

    singgah lee, jgn segan2 :)

    ReplyDelete
  7. thanx sumer yg sggah sini...=) nk g mlawat uma korg lak... =)

    ReplyDelete